Pentuinfo

Meillä pennut syntyvät ja kasvavat perheen arjen keskellä, tottuen kodin normaaleihin ääniin sekä lapsiin, toisiin koiriin ja kissoihin. Pentujen kanssa ulkoilemme noin 4vkon iästä alkaen sään salliessa, totuttaen pikkuhiljaa. Pentuja käsitellään päivittäin mm. punnituksen ja kynsien leikkuun muodossa sekä tietysti leikitään :) Pennut leimautuvat ihmiseen pienestä pitäen mikä helpotttaa pennun kotiutumista uuteen kotiin.

Pennuista maksetaan varausmaksu 1/3 hinnasta, ja loput käteisellä pentua noudettaessa, jollei muuta sovita.

Suomen Kennelliiton virallinen sopimus koiran kaupasta täytetään ja allekirjoitetaan.

Edellytämme taustatietoa uusista omistajista, koska haluamme antaa kasvateillemme parhaan mahdollisen ja turvallisen elämän. Emme varaa pentua näkemättä (toki alustavasti näin joskus teemme esim. pitkän matkan vuoksi) ja toivomme että olet valmis vierailemaan meillä ennen pennun noutoa. Meillä saa vierailla useamminkin :)

 

Pennut madotetaan useaan kertaan ennen luovutusta. Luovutushetkellä pennut on tarkastettu eläinlääkärin toimesta sekä sirutettu ja rekisteröity. Pennun mukana tulee rekisteritodistus, pentupaketti sekä ruokinta- ja hoito-ohjeet. Neuvoja tai vaikka vain keskustelua varten voitte aina ottaa kasvattajaan yhteyttä, kuulemme mielellämme kasvattimme kuulumisia elämän varrelta, niin hyviä kuin huonojakin.